Träning för en aktiv livsstil

Vi har skapat träningsprogram för att du ska kunna hålla igång med en aktiv fritid utan skador. Välj bland program för golf, löpning, discgolf, simmning, skidor, sportfiske och racketsport.

Utveckla det du brinner för

Med kvalitativa träningsprogram så kan du utveckla och bli bättre på det du brinner för. Vårt mål är att du ska kunna hålla igång länge och med det du mår bra av.

Aktiv fritid - Proaktify

Kasta längre & putta rakare

I Proaktify så hittar du träningsprogram skapade unikt för dig som spelar discgolf. Träna upp din styrka och koordination inför årets säsong. Så är det du som kastar längst och puttar rakast.

Anton Lindh
#42715

Golf - Proaktify

Golf

Styrketräning, uppvärmning, stretching och rehabprogram för att förbättra ditt spel på golfbanan.

Löpning - Proaktify

Löpning

Löparstyrka, stretching och intervaller för dig som älskar att springa. Testa vår träningsplan skapad för dig som vill lära dig springa.

Simma - Proaktify

Simma

Varva din simtag med styrketräning och stretching för att glida snabbt igenom vattnet.

Racketsport - Proaktify

Racketsport

Bygg upp styrka som håller dig skadefri när du går ut på planen för en match paddel, tennis, squash, pickelball eller badminton.

Discgolf - Proaktify

Discgolf

Styrketräning, stretching och bålstyrka anpassad för dig som spelar discgolf. Du får även tips kast, puttning, inspel mm.

Skidåkning - Proaktify

Skidor

Träning anpassade för längdskidor, snowboard eller utförsåkning. Träna upp din styrka, koordination och balans inför nästa åk i backen.

Sportfiske_600x400_märke

Sportfiske

Träna upp dina armar och axlar för att orka fiska hela dagen och dra upp de stora fiskarna.

Cykla

Skidåkning - Proaktify

Skidor

Hitta träningspass anpassade för längdskidor, snowboard eller utförsåkning och träna upp styrka, koordination och balans inför nästa åk.