Frisk start2@3x

Frisk Start

Följ med på en resa fylld av inspiration, rörelseglädje och kunskap. Med Frisk Start får du under 60 dagar vår hjälp att starta din hälsoresa. Anmäl dig till årets första resa som startar den 8 februari.

Vecka 1 & 2

– 8000 steg varje dag
– Träning 2 gånger i veckan
– Ät 5 gånger om dagen
– Hälsoutmaning 1 (30 dagar)
– Uppföljning varje vecka

Vecka 3 & 4

– 9000 steg varje dag
– Träning 2-3 gånger i veckan
– Ät 5 gånger om dagen
– Hälsoutmaning 1 (30 dagar)
– Uppföljning varje vecka

Vecka 5 & 6

– 10 000 steg varje dag
– Träning 3-4 gånger i veckan
– Ät 5 gånger om dagen
– Hälsoutmaning 2 (30 dagar)
– Uppföljning varje vecka

Helena Elm - Proaktify

Exklusivt för dig som deltar i Frisk Start är att du kan ta del av alla nya recept som Helena Elm lagt in i vår receptbank.

Vecka 7 & 8​

– 12 000 steg varje dag
– Träning 4-5 gånger i veckan
– Ät 5 gånger om dagen
– Hälsoutmaning 2 (30 dagar)
– Uppföljning varje vecka

Innehåll i Frisk Start.

Träningsupplägg

Välj på två olika träningsupplägg i Frisk Start utifrån vad som passar dig bäst. Träningen i upplägg BAS utför du med din egna kropp som motstånd. I upplägg MEDEL tar du hjälp av hantlar och gummiband. 

Du får full tillgång till Proaktify där du får alla dina träningsprogram med tydliga videoinstruktioner. Varannan vecka så får du ett nytt träningsprogram. Du kan utföra din träning hemma, utomhus eller på gymmet.

Kostråd & Recept

Du får tillgång till alla kostråd och recept i Proaktify. Du kommer att äta vanlig mat utan kaloriräkning eller konstigheter. Fokus är att du äter regelbundet, du behöver inte följa något kostschema. 

Inför starten av Frisk Start får du ett mail med information om hur vi förhåller oss till mat och vad du bör undvika på din resa.

Hälsoutmaningar

Du utför 2 stycken hälsoutmaningar i Frisk Start. Varje utmaning är 30 dagar och du kan välja på 8 olika utmaningar utifrån dina behov.

Mät din framgång

Varje vecka så vill vi att du berättar för oss vart din resa fört dig. Du rapporterar in måttet på midja och stuss (cm) samt vikt (kg).

Spännande fystester

Inför eller under första veckan så kommer du utföra 3 olika fystester. Dessa tester utför du igen när du nått halvvägs samt under din sista vecka. På så sätt kan du se hur du utvecklas under resan.

Ställ frågor till oss

Du är aldrig ensam på din resa resa. Ställ frågor direkt till Emil Isaksson i vårt Community mellan 08.00 – 18.00 varje dag. Du får svar så fort som möjligt på frågor kring träning och kost.

Community

I vårt egna community kan du chatta med alla andra deltagare i Frisk Start och ta del av tips och råd på resan. Här postar vi varje vecka en tävling för dig som vill ha lite mer utmaning.

Proaktify olika vyer

Vilken resväg väljer du?

Proaktify - Hjälper dig att nå uppsatta hälsomål

RESA 1

Resa 1 är för dig som är ny när det kommer till träning. I dina träningsprogram så kommer du främst att träna med kroppen.

Hemmaträning

RESA 2

Är du van att träna så ska du välja Resa 2 där dina träningsprogram inkluderar att du tränar med kroppen, hantlar och gummiband.

Under din resa på 60 dagar med Frisk Start så finns Emil Isaksson med och guidar dig för att du ska få en bra start på din hälsoresa. Ställ dina frågor till Emil i vår Community under resans gång. Är du redo att starta din resa?

Emil Isaksson
Personlig Tränare & Kostrådgivare

Beställ Gå Svårt av Carina Johansson

Under din resa så kommer du även få jobba med din inre hälsa och här finns vår stresscoach Carina Johansson med dig och ger tips och råd i Proaktify.

Carina Johansson
Stresscoach

Beställ Proaktify av Stina Algulin

Det behöver inte vara krånligt att äta bra och hälsosamt. Med alla bra kostråd från Stina Algulin så kommer du på rätt spår.

Stina Algulin
Dietist & Receptkreatör

Helena Elm - Proaktify

Som deltagare i Frisk Start får du exklusivt ta del av alla recept som Helena Elm tagit fram för vår receptbank som vill att maten ska vara god för både kropp och själ.

Helena Elm
Matskribent & Matkreatör

God mat behöver inte vara onyttig. Testa flera goda recept från den flerfaldigt prisbelönta kocken Linus Isaksson.

Linus Isaksson
Kock Dahlbom Mat & Bar

I Frisk Start 8 februari finns det 250 platser, och det är först till kvarn som gäller. Anmälan stänger 2 dagar efter startdatum, onsdag 10 februari kl. 19:00.

Frisk Start kostar 695 kr och betalas direkt vid anmälan. Efter att du slutfört ditt köp kan du ladda ner kvitto som underlag till din arbetsgivare för att använda ditt friskvårdsbidrag. Du kan anmäla dig med ditt friskvårdsbidrag hos Wellent, e-passi och Actiway. Sök efter Proaktify i din friskvårdsportal.

Nystart 2021