Mellan den 21 december och 31 januari så utmanar jag er alla på Moresco till mer fysisk rörelse med en Hälsoutmaning. Du får 7 aktiviteter varje vecka vilket blir 42 st/person och totalt 840 st för hela teamet.

Några aktiviteter kan du utföra på någon minut medan andra kräver lite större engagemang. Syftet med hälsoutmaningen är att inspirera dig till daglig fysisk rörelse i vardagen. Målet är att ni ska utföra minst 500 av 840 st aktiviteter under 6 veckor.

//Emil Isaksson

Utför en utmaning

Klicka på utmaningen och vidare på knappen “STARTA”. Här kan du läsa om dagens aktivitet och se en video på hur du ska göra. När du är färdig trycker du på UTFÖRD och din aktivitet läggs till er statistik. 

Välj din aktivitet

Aktiviteterna kommer att presenteras för dig i samma ordning varje vecka.  Om du vill göra en annan aktivitet än den som är tänk för dagen så kan du klicka på “SE MIN PLAN” och välja en annan aktivitet istället. 

Statistik och resultat

Du kan hela tiden följa hur det går för och se statistik genom att klicka på knappen “Resultat Hälsoutmaning”. Här uppdateras era siffror varje måndag.

Boka in ditt hälsosamtal...

För att stötta och coacha dig mot dina uppsatta hälsomål så har kan du boka upp ett hälsosamtal med mig där vi ses via “TEAMS” eller tar en “Walk and Talk” på var sitt håll under 30 minuter.

Hitta en tid som passar dig genom att klicka på knappen!

//Emil