Hoppa till innehåll

Hur kan Proaktify® hjälpa er?

Plankan - Proaktify

Enkelt och inspirerande!

Proaktify® är enkel att använda med sin användarvänliga design och tydliga menyer. Istället för att arrangera en hälsovecka så kan ni på en strategisk nivå jobba för att alltid vara ett hälsosamt företag. 

Stegtävling

Starta en stegtävling på er arbetsplats där vi tar hand om inbjudan, sammanställning och statistik. Beställ som tillägg i er version av Proaktify eller som en separat produkt.

Aktivitetsutmaning

Inspirera till mer fysisk rörelse med en aktivitetsutmaning. Samla ihop poäng genom att röra på dig. Beställ som ett tillägg till er version av Proaktify eller som separat produkt.

Par springer - Proaktify

Proaktify = 100% digitalt

Ni behöver inte investera i stegräknare, aktivitetsarmband eller smarta klockor. Proaktify® är 100% digitalt och du har full tillgång till allt med hjälp av din smartphone. Det går även att använda Proaktify® i en dator.

Energipaus under dagen!

Vi skickar 1-3 påminnelser/dag om att ta en energipaus till dina medarbetare. Bryt stillasittandet och få in mer fysisk rörelse i vardagen hos dina medarbetare. Pauserna är 28-38 sekunder.

Frisknärvaron ökar

Istället för att prata om en minskad sjukfrånvaro, så pratar vi hellre i positiva ordalag som en ökad frisknärvaro. Genom att inspirerar era medarbetare att skapa en hälsofrämjande livsstil så kommer dem vara friskare, gladare och mer motiverade på sin arbetsplats. 

Varje måndag uppdateras era siffror

Tydlig statistik

Ni har tillgång till lättöverskådlig statistik på grupp eller individnivå under era hälsoutmaningar. Välj hur ni vill att detta presenteras i er version av Proaktify®.

Hälsorapporter

Självklart ska ni kunna mäta vilken effekt som er investering i friskvård leder till. Med våra hälsorapporter så kan ni se vilken utveckling som sker under er friskvårdssatsning.

Moresco_mobil_hurgickdet_600x1000