Klocka

2 minuter

Medveten Livsstil’s träning och hälsoapp Gå Svårt byter namn för att göra det ännu tydligare för nya och befintliga användare vad vi faktiskt erbjuder – Proaktify är ett hälsoverktyg som ger stöd till människor att skapa ett mer hälsofrämjande liv varje dag”, säger Emil Isaksson VD på Medveten Livsstil Sverige AB.

Appen Gå Svårt lanserades 2018 och har sedan dess hjälpt människor i Sverige till att skapa ett hälsofrämjande livsstil. Vi ser på viktminskning, fysisk och psykisk träning ur ett holistiskt perspektiv. 

Genom att samla ihop kunskap från möten med människor och användare så förstår att vi har en tjänst som fungerar, men att vårt namn, Gå Svårt blev helt enkelt för svårt att kommunicera.

Med vårt nya namn Proaktify så vill vi uppmuntra till ett proaktivt förhållningssätt när vi skapar en hälsosam livsstil. Proaktify är skapat för att vara ett hälsoverktyg som ger dig stöd när du behöver det, säger Emil Isaksson.

Emil Isaksson grundare av Gå Svårt

Emil Isaksson

VD Medveten Livsstil

Proaktify Förening

I och med vårt namnbyte så nylanseras vårt föreningskoncept ”Proaktify Förening” med syftet att ge svenskt föreningsliv ett nytt lönsamt sätt att tjäna pengar till sin verksamhet med hjälp av sin egen träning och hälsoapp. 

Föreningar ansluter sig helt utan kostnad eller säljkrav. Vi designar därefter en egen unik version av Proaktify med klubbens färger och logotyp.

Med hjälp av en egen webbutik så är det enkelt att beställa en prenumeration av Proaktify för medlemmar, familj, publik och sponsorer. Som förening får man en förtjänst på 50% av alla sålda prenumerationer, varje månad.

Proaktify och Limhamn FC

– Skatteverket har precis gjort det tydligare att vi kan använda vårt friskvårdsbidrag vid köp av appar och webbtjänster som främjar friskvård. Du kan beställa Proaktify med ditt friskvårdsbidrag och samtidigt stödja din favoritförening när du skapar en hälsosam livsstil. Det tycker jag är väldigt positivt. – säger Emil Isaksson.

Proaktify ger dig som vill leva ett hälsofrämjande liv ett hälsoverktyg som fungerar. Ihop med våra duktiga samarbetspartners har vi satt ihop träningsprogram, recept, tips, råd och verktyg utifrån principen att varje steg räknas, när det kommer till din hälsa. Vi ger dig stöd och inspiration när du behöver det utan skam eller pekpinnar.

Det här får du med Proaktify

  • En enkelt och lätthanterlig mobillapp (ExorLive GO)
  • Kostråd och hälsosamma recept utan kaloriräkning
  • Kunskapsbank med 120+ stretchövningar
  • Se dina utföra aktiviteter och samla pokaler
  • Tips, råd och verktyg från flera duktiga hälsoexperter
  • Tillgång till över 100+ träningsprogram
  • Du stöttar din favoritförening med 9-15 kr/månad

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Spara

Skapa dig en hälsofrämjande livsstil!