Friskvårdsbidrag

Här har vi samlat information om hur du gör för att använda ditt friskvårdsbidrag när du beställer din prenumeration av Proaktify®.

Kolla puls - Proaktify®

Friskvårdsbidrag

Du kan självklart använda ditt friskvårdsbidrag när du beställer Proaktify®. Här har vi samlat information om hur du gör för att använda ditt friskvårdsbidrag. 

Använd Wellnet och beställ Proaktify

Har du ditt friskvårdsbidrag hos Wellnet? Sök upp Proaktify® i deras system och lägg din beställning. Vi hör av oss till dig med en bekräftelse via E-post.

Actiway

Har du ditt friskvårdsbidrag hos ActiWay så kan du antingen söka efter Proaktify® på deras hemsida eller klicka på loggan ovan. På deras sida kan du använda ditt friskvårdsbidrag direkt.

Du kan också maila hela ditt personnummer till info@proaktify.com och berätta vilken av våra prenumerationer som du vill beställa. Vi hjälper dig sedan med din beställning.

epassi

Om du använder epassi så söker du upp Proaktify® på deras hemsida eller i deras APP. Du kan även klicka på loggan ovan. Efter att du gjort din beställning hos epassi får du ett kvitto via E-post som du visar oss som bekräftelse. Vi skickar sedan ut ett aktiveringsmail till dig.

Om du har fysiska kuponger så skickar du dem till:

Medveten Livsstil
Lysmaskvägen 12
264 52 Löddeköpinge.

Har du en högre eller lägre summa?

Om du har ett friskvårdsbidrag som är på en annan summa än kostnaden våra prenumerationer så hjälper vi dig om du maila oss på info@proaktify.com. Har du en aktiv prenumeration av Proaktify® redan idag så kan du kombinera den med dina friskvårdspengar. De månader du beställer med ditt friskvårdsbidrag lägger vi till din befintliga prenumeration. Om du har andra frågor så kan du också alltid höra av dig till oss på info@proaktify.com

Lämna kvitto till din arbetsgivare.

Du kan lämna ett kvitto från oss till din arbetsgivare. Teckna din prenumeration i vår webbutik. Ditt kvitto hittar du under “Kvitton” på Min Profil.