Hoppa till innehåll

Friskvårdsbidrag

Har du tillgång till friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare? Här har vi samlat information om hur du gör för att använda friskvårdsbidraget när du beställer Proaktify®.

Kolla puls - Proaktify®

Friskvårdsbidrag

Du kan självklart använda ditt friskvårdsbidrag när du beställer Proaktify®. Här har vi samlat information om hur du gör för att använda ditt friskvårdsbidrag. 

Använd Wellnet och beställ Proaktify

Har du ditt friskvårdsbidrag hos Wellnet? Sök upp Proaktify® på deras hemsida och beställ din prenumeration. Tänk på att uppge din E-postadress vid din beställning. Du får sedan inom 48 timmar ett aktiveringsmail ifrån oss till Proaktify®.

epassi

Om du använder epassi så söker du upp Proaktify® på deras hemsida eller i deras APP. Tänk på att uppge din E-postadress vid din beställning. Efter att du gjort din beställning hos epassi får du ett kvitto via E-post som du visar oss som bekräftelse. Vi skickar sedan ut ett aktiveringsmail till dig inom 48 timmar.

Har du en högre eller lägre summa?

Om du har ett friskvårdsbidrag som är på en annan summa än kostnaden våra prenumerationer så hjälper vi dig om du maila oss på info@proaktify.com. Har du en aktiv prenumeration av Proaktify® redan idag så kan du kombinera den med dina friskvårdspengar. De månader du beställer med ditt friskvårdsbidrag lägger vi till din befintliga prenumeration. Om du har andra frågor så kan du också alltid höra av dig till oss på info@proaktify.com

Lämna kvitto till din arbetsgivare.

Du kan lämna ett kvitto från oss till din arbetsgivare. Teckna din prenumeration i vår webbutik och skriv i kommentarsfältet att du önskar ett kvitto.  Du kan även kontakta oss i efterhand på info@proaktify.com.