Proaktify Friskvård

Mat vid träning med Stina Algulin

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att beställa Proaktify. Det är tillåtet att köpa webbaserade produkter med sina friskvårdspengar vilket vi tycker är fantastiskt bra. Du kan nu beställa din prenumeration av Proaktify och samtidigt stötta svenskt föreningsliv.

Här har vi samlat information om hur du gör för att använda ditt friskvårdsbidrag. Om dina pengar är kopplade till en friskvårdsleverantör så kan du se våra samarbetspartners nedan. Du kan även lämna in ett kvitto till din arbetsgivare genom att skriva ut det på “Mitt konto”. 

Använd Wellnet och beställ Proaktify

Har du ditt friskvårdsbidrag hos Wellnet? Sök upp Proaktify i deras system och lägg din beställning. Vi hör av oss till dig med en bekräftelse via E-post.

Beställ Proaktify med ActiWay

Har du ditt friskvårdsbidrag hos ActiWay så kan du söka efter Proaktify på ActiWay's hemsida och där använda ditt friskvårdsbidrag direkt.

Du kan också mejla hela ditt personnummer till info@proaktify.com och berätta vilken av våra prenumerationer du vill beställa.

Beställ Proaktify med ePassi

Om du använder Min Friskvård ePassi så söker du upp Proaktify och beställer en prenumeration på minst tre månader à 199 kr. Vi skickar därefter ut en bekräftelse till dig. Om du har fysiska kuponger så skickar du dem till

Medveten Livsstil
Lysmaskvägen 12
264 52 Löddeköpinge.

Lämna in kvitto till arbetsgivare

Du kan lämna ett kvitto från oss till din arbetsgivare. Teckna en prenumeration i vår Butik. Ditt kvitto hittar du under "Kvitton" på Min Profil.  Skicka eller mejla till din arbetsgivare.

Har du en högre eller lägre summa att använda dig av?

Om du har ett friskvårdsbidrag som är lägre eller högre än kostnaden för våra prenumerationer  så kan du maila oss på info@proaktify.com så hjälper vi dig. Har du redan en prenumeration av Proaktify så kan du även kombinera det med dina friskvårdspengar. De månader du köper med ditt friskvårdsbidrag lägger vi till på din prenumeration och din befintliga prenumeration återaktiveras när ditt friskvårdsbidrag och innestående dagar är slut.

Om du har andra frågor så kan du också alltid höra av dig till oss på info@proaktify.com