Proaktify Friskvård

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att beställa Proaktify. Nu är det även tillåtet att köpa webbaserade produkter med friskvårdspengar vilket är fantastiskt bra. Du kan beställa din prenumeration av Proaktify och samtidigt stötta svenskt föreningsliv.

På denna sidan hittar du information om hur du gör för att använda ditt friskvårdsbidrag. Om dina pengar är kopplade till en friskvårdsleverantör så kan du se dem vi samarbetar med nedan. Du kan även lämna in ett kvitto till din arbetsgivare genom att skriva ut det på dina sidor. 

Mat vid träning med Stina Algulin

Så här fungerar det

Välj hur lång tid du vill prenumererar på Proaktify och bestäm om du vill använda hela eller delar av ditt riskvårdsbidrag.  Du kan betala en prenumeration på en månad, tre månader eller ett helt år. 

Använd Wellnet och beställ Proaktify

Har du ditt friskvårdsbidrag hos Wellnet? Sök upp Proaktify i deras system och lägg din beställning. Vi hör av oss till dig med en bekräftelse via E-post.

Lämna in kvitto till arbetsgivare

Du kan lämna ett kvitto från oss till din arbetsgivare. Teckna en löpande , kvartals-, eller årsprenumeration. Ditt kvitto hittar du under "Kvitton" på Min Profil.  Skicka eller mejla till din arbetsgivare.

Beställ Proaktify med ActiWay

Har du ditt friskvårdsbidrag hos ActiWay så har du två olika alternativ. Du kan söka efter Proaktify på ActiWay's hemsida och där använda ditt friskvårdsbidrag direkt.

Du kan också mejla hela ditt personnummer till info@proaktify.com och ange vilken prenumeration du vill beställa.

Beställ Proaktify med ePassi

Om du använder Min Friskvård ePassi för ditt friskvårdsbidrag så söker du upp Proaktify och beställer en prenumeration på minst tre månader à 267 kr. Vi skickar därefter ut en bekräftelse till dig. Om du har fysiska kuponger så skickar du dem till

Medveten Livsstil
Lysmaskvägen 12
264 52 Löddeköpinge.

Har du en högre eller lägre summa att använda?

Om du har ett friskvårdsbidrag som är lägre eller högre än vad våra prenumerationer kostar så kan du mejla oss på info@proaktify.com så hjälper vi dig.

Har du redan en prenumeration av Proaktify så kan du kombinera det med dina friskvårdspengar. De månader du köper via friskvårdsbidraget läggs då till din prenumeration och din befintliga prenumeration återaktiveras när ditt friskvårdsbidrag och innestående dagar är slut.

Om du har andra frågor så kan du alltid höra av dig till oss på info@proaktify.com