Friskvårdsbidrag

Du kan självklart använda ditt friskvårdsbidrag när du beställer Proaktify. Här har vi samlat information om hur du gör för att använda ditt friskvårdsbidrag. 

Använd Wellnet och beställ Proaktify

Har du ditt friskvårdsbidrag hos Wellnet? Sök upp Proaktify i deras system och lägg din beställning. Vi hör av oss till dig med en bekräftelse via E-post.

Beställ Proaktify med ActiWay

Har du ditt friskvårdsbidrag hos ActiWay så kan du söka efter Proaktify på ActiWay's hemsida och där använda ditt friskvårdsbidrag direkt.

Du kan också mejla hela ditt personnummer till info@proaktify.com och berätta vilken av våra prenumerationer du vill beställa.

Beställ Proaktify med ePassi

Om du använder Min Friskvård ePassi så söker du upp Proaktify och beställer minst tre månader à 249 kr. Vi skickar därefter ut en bekräftelse till dig. Om du har fysiska kuponger så skickar du dem till

Medveten Livsstil
Lysmaskvägen 12
264 52 Löddeköpinge.

Lämna in kvitto till din arbetsgivare

Du kan lämna ett kvitto från oss till din arbetsgivare. Teckna en prenumeration i vår Butik. Ditt kvitto hittar du under "Kvitton" på Min Profil.  Skicka eller mejla till din arbetsgivare.

Har du en högre eller lägre summa?

Om du har ett friskvårdsbidrag som är lägre eller högre än kostnaden för våra prenumerationer så kan du maila oss på info@proaktify.com så hjälper vi dig. Har du en aktiv prenumeration av Proaktify redan idag så kan du kombinera den med dina friskvårdspengar. De månader du beställer med ditt friskvårdsbidrag lägger vi till din befintliga prenumeration. Om du har andra frågor så kan du också alltid höra av dig till oss på info@proaktify.com