Tjäna pengar till er förening med Proaktify!

Nu kan ni som förening tjäna pengar genom er egna version av vår träning & hälsoapp. Via er webbutik kan medlemmar, familj, publik och sponsorer beställa sin prenumeration. För varje aktiv prenumeration får ni en förtjänst på 50% av värdet. Proaktify kan beställas med sitt friskvårdsbidrag!

Så här enkelt fungerar det!

Anslut er förening

...till Proaktify Förening helt utan kostnad genom att fylla i vår formulär. Vi kontaktar er och skapar sedan er version av Proaktify.

Berätta om Proaktify

...för alla medlemmar genom att sprida länken till er webbutik. Dela den även på er hemsida och i era sociala medier.

Vi hjälper er

...och tar hand om leverans, betalning och support. Genom löpande uppföljning så skapar vi ett långsiktigt samarbete.

Proaktify olika vyer

Inspirera till hälsa där ni bor och verkar!

Vi vill vara ett alternativ till försäljning av lotter, godis, korv och strumpor. Proaktify kan beställas med sitt friskvårdsbidrag och samtidigt stödjer man sin förening ekonomiskt.

För att underlätta för er så sköter vi om leverans, betalning och support till slutkunden. Vi har inga försäljning eller omsättningskrav och designar er version helt GRATIS. 

Proaktify stöttar Generation Pep genom att skänka 3 kr till deras arbete vid varje såld prenumeration. Alla barn och ungdomar ska ha möjlighet till fysisk aktivitet.

Räkna ut hur mycket pengar ni kan tjäna

Ta hjälp av vår kalkylator för att räkna ut hur mycket ni kan tjäna till er förening med Proaktify. Er förtjänst är löpande 50% av värdet på varje såld prenumeration. 

0 st
0 st

kr

kr

Vi skapar en egen träningsapp till er!

Vi tar fram er egna version av Proaktify i era färger och med er logga. Vi kan även skapa träningsprogram, kostråd och hälsoutmaningar helt anpassade för era behov.

Med er egen webbutik kan ni enkelt komma igång med er försäljning till familj, publik, vänner och sponsorer. Helt utan någon kostnad eller säljkrav.

Spinndisc FK_nydesign_mobil_600x1000

Spinndisc FK

Spinndisc FK var den första föreningen att ansluta sig till Proaktify Förening. I Spinndisc FKs Edition av Proaktify så får användarna tillgång till även bankartor, träningsprogram för discgolf mm.

Limhamn FC

Limhamn FC var den första fotbollsföreningen som anslöt sig till Proaktify Förening och erbjuder nu alla medlemmar en egen version av Proaktify.  Här finns det träningsprogram för hela familjen.

Limhamn FC - Proaktify
Sverige flagga_353x677

Föreningar i hela Sverige kan ansluta sig till Proaktify Förening!