Hoppa till innehåll

Sälj Proatktify® och tjäna pengar till er förening!

Kom igång utan kostnad eller säljkrav. För varje prenumeration som ni säljer får ni 50%.

Fotbollsmatch

Tjäna pengar till er förening!

Som förening kan ni nu utan kostnad få er egen version av Proaktify®.  Låt era medlemmar, familj, publik och sponsorer beställa sin prenumeration. För varje aktiv prenumeration får ni en förtjänst på 50% av värdet. Proaktify kan beställas med sitt friskvårdsbidrag!

Så här fungerar det!

Anslut er förening

...till Proaktify® Förening helt utan kostnad genom att fylla i vår formulär. Vi kontaktar er och skapar sedan er version av Proaktify®.

Berätta om Proaktify®

...för alla medlemmar genom att sprida länken till er webbutik. Dela den även på er hemsida och i era sociala medier.

Vi hjälper er

...och tar hand om leverans, betalning och support. Genom löpande uppföljning så skapar vi ett långsiktigt samarbete.

Proaktify olika vyer

Inspiration till välmående!

Vi är ett alternativ till försäljning av lotter, godis, strumpor, ost och korv. Proaktify® är en hälsoprodukt och kan beställas med friskvårdsbidraget. För att hjälpa er så mycket som möjligt så sköter vi om leverans, betalning och support till  era kunder. Ni har inga försäljning eller omsättningskrav. 

Proaktify® stöttar Generation Pep genom att skänka 3 kr till deras arbete vid varje såld prenumeration. Alla barn och ungdomar ska ha möjlighet till fysisk aktivitet.

Hjälp en förening, beställ Gå Svårt

Inspiration till välmående!

Vi är ett alternativ till försäljning av lotter, godis, strumpor, ost och korv. Proaktify® är en hälsoprodukt och kan beställas med friskvårdsbidraget.

För att hjälpa er så mycket som möjligt så sköter vi om leverans, betalning och support till  era kunder. Ni har inga försäljning eller omsättningskrav. 

Proaktify® stöttar Generation Pep genom att skänka 3 kr till deras arbete vid varje såld prenumeration. Alla barn och ungdomar ska ha möjlighet till fysisk aktivitet.

Räkna ut hur mycket pengar ni kan tjäna

Använd vår kalkylator för att räkna ut hur mycket ni kan tjäna till er förening med er egen version av Proaktify®. Er förtjänst är 50% av värdet på alla sålda prenumerationer. 

0 st
0 st

kr

Föreningar som säljer Proaktify®

Spinndisc FK_nydesign_mobil_600x1000

Spinndisc FK

Spinndisc FK_nydesign_mobil_600x1000

Spinndisc FK var den första föreningen att ansluta sig till Proaktify®. I Spinndisc FKs Edition av Proaktify® så får användarna tillgång till även bankartor, träningsprogram för discgolf mm.

Limhamn FC

Proaktify_Limhamn FC_600x1000

Limhamn FC var den första fotbollsföreningen som anslöt sig till Proaktify® och erbjuder nu alla medlemmar en egen version av Proaktify®. Här finns det träningsprogram för hela familjen.

Proaktify_Limhamn FC_600x1000
SUFF - Proaktify

Sundsvall FF

SUFF - Proaktify

Sundsvall Frisbeeförening valde att ansluta sig till Proaktify® våren 2021. I Proaktify® SUFF Edition så får användarna tillgång till bankarta, medlemsinfo, träningsprogram för discgolf mm.

Limhamn FC

Limhamn FC var den första fotbollsföreningen som anslöt sig till Proaktify Förening och erbjuder nu alla medlemmar en egen version av Proaktify.  Här finns det träningsprogram för hela familjen.

Sverige flagga_353x677

Föreningar i hela Sverige kan ansluta sig till Proaktify®

Bjud in din förening.