Hoppa till innehåll
Kvinna använder Proaktify® vid träning

Om Proaktify®

Proaktify® är en träning och hälsoapp som ger dig inspiration och kunskap till att skapa en hälsosam livsstil. Med Proaktify® får du träningsprogram, kostråd, recept, Bootcamp, inre hälsa, stretching, aktiv fritid mm. 

Emil Isaksson grundare Proaktify

Mitt mål är ditt välmående!

Mitt namn är Emil Isaksson och det är jag och mitt företag Medveten Livsstil Sverige AB som står bakom Proaktify®. Idag när vi blir allt mer stillasittande är det extra viktigt att få till det där med fysisk rörelse i vår vardag. Med Proaktify® ger jag dig som användare förutsättningar att må bra varje dag med hjälp av enkla hälsoverktyg när du behöver det.

Idén till Proaktify® kom till mig 2016 när mina kunder önskade att få sina träningsprogram digital istället för på papper med streckgubbar. Jag inledde ett samarbete med Exorlive från Norge och har sedan dess använt deras plattform för att utveckla Proaktify® till en enkel och tydlig träning och hälsoapp. Som användare hittar du träningsprogram, kostråd, recept mm.

Tillsammans med “Proaktify® Crew” så skapar och fyller vi på med innehåll som hjälper dig på din hälsoresa. 

Ta hand om dig!

//Emil Isaksson

Kvinna i mål - Proaktify

Vår affärsidé

Proaktify® ska vara en träning och hälsosapp som är tydlig och enkel att använda varje dag. Innehållet i Proaktify® ger våra användare förutsättningar att skapa en livsstil som ger en hälsosam och frisk vardag.

Kvinna i mål - Proaktify
Gå Svårt stöttar Generation Pep

Vi stödjer Generation Pep

Generation Pep jobbar för att alla barn och ungdomar ska ha rätt till fysisk aktivitet. För varje såld prenumeration av Proaktify® så stöttar vi deras arbete med 3 kr.

Licensinformation

Medveten Livsstil Sverige AB bygger och utvecklar appen Proaktify® på ExorLive‘s plattform under licens för att använda design och innehåll i form av text och video kommersiellt. Med ExorLive’s plattform får vi en produkt som är väl testad, driftsäker och GDPR klar för dig som användare. 

Majoriteten av de övningar och videos som du hittar i våra träningsprogram är från ExorLive’s databas och sammansatta i Proaktify® av oss på Medveten Livsstil Sverige AB eller våra samarbetspartners.

Du hittar även exklusivt material i Proaktify® som är producerat av Medveten Livsstil Sverige AB eller våra samarbetspartners.

I Proaktify® använder vi grafiskt material i design och övningar från PNG Repo under Licencs från Creative Commons BY 4.0