Om Proaktify

Proaktify är fylld med funktioner som ger dig inspiration, motivation och kunskap till att skapa en hälsosam livsstil. I Proaktify hittar du träningsprogram, kostråd, recept, Bootcamp, inre hälsa, stretching, aktiv fritid mm. 

Namnet Proaktify kommer ifrån att vi kombinerat orden Proaktiv och Fysisk, vilket är precis det vi brinner för.

Vår affärsidé

Vår affärsidé med Proaktify är att ge människor en träningsapp som enkelt kan användas utifrån sina förutsättningar för att skapa en livsstil som ger kraft och energi till en hälsosam och frisk vardag.

Kvinna i mål - Proaktify
Fysisk träning för hela kroppen
Recept i Proaktify
Ernesto Prosperi använder sig av Gå Svårt

Mycket enkelt och pedagogisk. Som att ha en coach i bakgrunden som guidar dig.

Ernesto Prosperi

Gudrun Isaksson använder Gå Svårt

Jag rekommenderar Proaktify. Här finns både små och stora övningar för alla åldrar. Själv har jag hittat lätta övningar för mina fingrar.

Gudrun Isaksson

Proaktify Förening

Svenskt föreningsliv

Vid beställning av Proaktify så får du välja en förening som blir din förmånstagare. Din förening får 10% av värdet från din prenumeration.

Vi stöttar Generation Pep

Generation Pep

Generation Pep jobbar för att alla barn och ungdomar ska ha rätt till fysisk aktivitet. Vid varje såld prenumeration så skänker vi 3 kr till dem.

Ge dig förutsättningar att må bra varje dag

Idag är vi allt mer stillasittande  och med de utmaningar till följd av Covid-19 så har det för många blivit svårare att få till daglig fysiskt rörelse. Med Proaktify vill vi ge dig som användare förutsättningar att må bra varje dag med hjälp av bra och enkla redskap när du behöver det.