Proaktify är en träning & hälsoapp fylld med funktioner som ger din inspiration och kunskap. Vi vill ge dig bra verktyg så att du kan nå dina uppsatta hälsomål. I Proaktify hittar du träningsprogram, kostråd, recept, Bootcamp, inre hälsa, stretching, aktiv fritid mm. Namnet Proaktify är en kombination av orden Proaktiv och Fysisk, vilket är precis vad vi vill inspirera dig till.

Idag är vi allt mer stillasittande i Sverige och med det senaste årets utmaningar till följd av Covid-19 så har det för många blivit svårare att få till daglig fysiskt rörelse. Att hjälpa dig må bra är en stor drivkraft för oss och med Proaktify vill vi ge dig bra förutsättningar som du lätt kan få fram vart och när som helst. 

Vår affärsidé

Vår affärsidé med Proaktify är att ge människor förutsättningar att skapa en livsstil som ger kraft och energi till en frisk vardag. Vi ska även alltid stödja svenskt föreningsliv.

Team Proaktify.

Proaktify utvecklas löpande med hjälp av vårt team där alla deltagit utifrån sin profession för att du ska få de bästa förutsättningarna att nå dina hälsomål. Du kan läsa mer om vårt team på deras sidor.

Emil Discgolf_400x400

Emil Isaksson

Personlig Tränare, Kostrådgivare
& Discgolf Pro

Stina Algulin

Stina Algulin

Leg. Dietist & Receptkreatör

Beställ Gå Svårt av Changing Perspective

Carina Johansson

Lic. Stresscoach & Cert. Change Leader

Linus på Dahlboms_600x600

Linus Isaksson

Kock & Receptkreatör

Helena Elm - Proaktify

Helena Elm

Matskribent & Receptkreatör

Beställ Gå Svårt av Changing Perspective

Carina Johansson

Lic. Stresscoach &
Cert. Change Leader

Ernesto Prosperi använder sig av Gå Svårt

Mycket enkelt och pedagogisk. Som att ha en coach i bakgrunden som guidar dig.

Ernesto Prosperi

Gudrun Isaksson använder Gå Svårt

Jag rekommenderar Proaktify. Här finns både små och stora övningar för alla åldrar. Själv har jag hittat lätta övningar för mina fingrar.

Gudrun Isaksson

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Proaktify Förening

Svenskt föreningsliv

Vid beställning av Proaktify så får du välja en förening som blir din förmånstagare. Din förening får 10% av värdet från din prenumeration.

Vi stöttar Generation Pep

Generation Pep

Generation Pep jobbar för att alla barn och ungdomar ska ha rätt till fysisk aktivitet. Vid varje såld prenumeration så skänker vi 3 kr till dem.

Vill du bli en del i vårt team? Proaktify letar hela tiden efter dig som brinner du för att hjälpa människor?