Hoppa till innehåll

Om Proaktify®

Med Proaktify® så får du en träning och hälsoapp som ger dig inspiration och kunskap för att skapa en aktiv och hälsosam livsstil. 

Kvinna använder Proaktify® vid träning

Om Proaktify®

Proaktify® är en träning och hälsoapp som ger dig inspiration och kunskap till att skapa en hälsosam livsstil. Med Proaktify® får du träningsprogram, kostråd, recept, Bootcamp, inre hälsa, stretching, aktiv fritid mm. 

Mitt mål och driv är ditt välmående!

Mitt namn är Emil Isaksson och det är jag och mitt företag Medveten Livsstil Sverige AB som står bakom Proaktify®. Idag när vi blir allt mer stillasittande är det extra viktigt att få till det där med fysisk rörelse i vår vardag. Med Proaktify® ger jag dig som användare förutsättningar att må bra varje dag med hjälp av enkla hälsoverktyg när du behöver det.

Idén till Proaktify® såddes 2016 när mina kunder önskade ett digitalt sätt att få sina träningsprogram istället för papper med streckgubbar. Jag inledde ett samarbete med norska Exorlive när jag såg att dem kunde hjälpa mig. Det är nu på deras plattform som gjort det möjligt att utveckla Proaktify® till en enkel och tydlig träning och hälsoapp som ger dig som användare träningsprogram, kostråd, recept mm.

Tillsammans med Team Proaktify® så skapar och fyller vi på med innehåll som hjälper dig på din hälsoresa. 

Ta hand om dig!

//Emil Isaksson

Kvinna i mål - Proaktify

Vår affärsidé

Proaktify® ska vara en träning och hälsosapp som är tydlig och enkel att använda varje dag. Innehållet i Proaktify® ger våra användare förutsättningar att skapa en livsstil som ger en hälsosam och frisk vardag.

Kvinna i mål - Proaktify
Gå Svårt stöttar Generation Pep

Vi stödjer Generation Pep

Generation Pep jobbar för att alla barn och ungdomar ska ha rätt till fysisk aktivitet. För varje såld prenumeration av Proaktify® så stöttar vi deras arbete med 3 kr.