3 vinklar - Proaktify

Proaktify®

Proaktify® är en träning & hälsoapp där ni kan anpassa efter era behov och utmaningar. Ge inspiration till ett aktivt arbetslivs som leder till ökad hälsa och välmående för era medarbetare. 

Friskvård på hemmaplan

Det är allt fler medarbetare som jobbar hemifrån vilket innebär mindre fysisk rörelse i vardagen. Behovet av att skapa en hälsofrämjande vardag är större än någonsin för både  vårt psykiska och fysisk avälmående.

Proaktify® är fylld med verktyg för att inspirera och ge kunskap till en hälsosam och frisk vardag. Lyft fram fokus på hälsa och välmående hos era medarbetare med vår hjälp!

Vi anpassar Proaktify® efter era behov

Vilka fysiska och psykiska utmaningar ställs era medarbetare inför i sitt yrke? Med en skräddarsydd version av Proaktify® så tar vi fram  träningsprogram, kostråd mm. som är anpassade efter de behov och utmaningar som finns på er arbetsplats. 

BAS, PRO eller PREMIUM

BAS – Ett handplockat urval av träningsprogram, recept och kostråd som inspirerar till ett “friskt arbetsliv” och aktiv livsstil.

PRO – Tillgång till samtliga funktioner i Proaktify® och alla löpande uppdateringar av träningsprogram, recept och kostråd.

PREMIUM – Proaktify® BAS + 3 skräddarsydda träningsprogram skapade av våra tränare utifrån era behov och utmaningar. 

Recept i Proaktify
Team hälsoutmaning - Proaktify

Välgörenhet skapar engagemang

Koppla ihop er satsning på hälsa och välmående med ett gott ändamål. Era medarbetare kan genom att vara fysiskt aktiva, skapa ett mervärde både i och utanför er organisation. Låt varje utför aktivitet omsättas till välgörenhetskronor.

Fysisk aktivitet till alla

Proaktify® skänker 3 kr för varje ny prenumeration som vi säljer till Generation Pep. Pengarna går till deras arbete för att ge alla barn och ungdomar möjlighet till fysisk aktivitet i sitt liv.

Gå Svårt stöttar Generation Pep
Moresco_mobil_600x1000

Moresco Projektledning

Vi har gett alla våra medarbetare Proaktify som en del i vårt strategiska friskvårdsarbete. Det är extra viktigt nu att inspirera till fysisk rörelse, god ergonomi bra kosthållning och välmående. Allt detta får vi med Proaktify.

//Mathias Jansson, VD

Calmar Stadshotell​

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och vi vill ge dem tillgång och förutsättningar till hälsofrämjande friskvård utan krav eller pekpinnar. 

//Åsa Måård, Hotellchef

Feelgood_ny_design_mobil_600x1000
Investera i friskvård - Proaktify

En investering som ger stor avkastning

Genom att investerar i era medarbetares hälsa och välmående så kan ni få en ROI på upp till 5 gånger varje investerad krona. Om era medarbetare rör sig mer fysiskt, äter bättre och sover bättre så kommer de kunna utföra sitt arbete med högre kvalité, vilket leder till både ni kommer tjäna på.