Fokus på välmående!

Med Proaktify kan ni beställa en träning & hälsoapp som är anpassad till ert företags/arbetsgrupps behov och utmaningar. Vårt mål är att inspirera till friskvård och välmående hos era medarbetare. 

Friskvård till alla medarbetare

Under den rådande coronapandemin är vi många som jobbar hemifrån och behovet av att skapa en hälsofrämjande vardag är större än någonsin för både psykisk och fysisk välmående.

Vi tar fram er unika träning och hälsoapp fylld med verktyg för att inspirera, motivera och ge kunskap till en hälsosam och frisk vardag. 

Lyft upp fokus på hälsa- och välmående hos era medarbetare med vår hjälp!

Proaktify olika vyer

Välgörenhet som skapar engagemang och mervärde

Välj att koppla er satsning på hälsa och välmående till ett gott mål där varje fysisk aktivitet som ni utför omsättas till välgörenhetskronor. Detta ger er möjligheter att skapa ett engagemang hos era medarbetare som ger mervärde både inom och utanför er organisation.

Proaktify stöttar Generation Pep genom att skänka 3 kr/prenumeration till deras arbete för att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet till fysisk aktivitet.

Ni får bäst resultat vid en satsning över tid...

Vi rekommenderar att en satsning på hälsa och välmående sträcker sig över 1-3 år. För att få ut bäst resultat så kan vi erbjuda en hälsoanalys innan vi anpassar er version av Proaktify utifrån de områden som behöver mest uppmärksamhet.

Recept i Proaktify

Innehåll anpassat för era behov och utmaningar!

Stötta dina medarbetare med träningsprogram, tips och råd som hjälper dem vara sitt bästa jag och skadefria i sin yrkesroll. Vi skapar er unika version av Proaktify med träningsprogram, kostråd och hälsoutmaningar helt anpassade för era behov.

Vårt mål är att kunna leverera inspiration och stöd som är anpassat utifrån er verksamhet och unika behov. 

Moresco_mobil_600x1000

Moresco Projektledning

Vi har gett alla våra medarbetare Proaktify som en del i vårt strategiska friskvårdsarbete. Det är extra viktigt nu att inspirera till fysisk rörelse, god ergonomi bra kosthållning och välmående. Allt detta får vi med Proaktify.

//Mathias Jansson, VD

Calmar Stadshotell​

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och vi vill ge dem tillgång och förutsättningar till hälsofrämjande friskvård utan krav eller pekpinnar. 

//Åsa Måård, Hotellchef

Feelgood_ny_design_mobil_600x1000
Kontakta oss på Gå Svårt

Prova Proaktify på er arbetsplats under 30 dagar utan kostnad!