Må bra på jobbet med Proaktify®

Proaktify® är en träning & hälsoapp där ni kan anpassa efter era behov och utmaningar. Ge inspiration till ett aktivt arbetslivs som leder till ökad hälsa och välmående för era medarbetare. 

Anpassa Proaktify® efter era behov & utmaningar!

Beställ er helt egna version av Proaktify® till era medarbetare. Våra tränare tar fram träningsprogram som är helt anpassade efter de behov och utmaningar som finns på er arbetsplats. Se till att jag och skadefria i sin yrkesroll.

Proffs på er medarbetare

Under den rådande coronapandemin är vi många som jobbar hemifrån och behovet av att skapa en hälsofrämjande vardag är större än någonsin för både psykisk och fysisk välmående.

Vi tar fram er unika träning och hälsoapp fylld med verktyg för att inspirera, motivera och ge kunskap till en hälsosam och frisk vardag. 

Lyft upp fokus på hälsa- och välmående hos era medarbetare med vår hjälp!

3 vinklar - Proaktify
Team hälsoutmaning - Proaktify

Välgörenhet som skapar engagemang och hälsa

Koppla ihop er satsning på hälsa och välmående till ett gott ändamål där varje fysisk aktivitet som utförs omsättas till  en välgörenhetskrona. Era medarbetare kan genom att vara fysiskt aktiva, skapa ett mervärde både i och utanför er organisation.

Proaktify® skänker 3 kr för varje ny prenumeration som vi säljer till Generation Pep. Pengarna går till deras arbete för att ge alla barn och ungdomar möjlighet till fysisk aktivitet i sitt liv.

Gå Svårt stöttar Generation Pep

BAS, PRO eller PREMIUM

BAS – Ett handplockat urval av träningsprogram, recept och kostråd som inspirerar till ett “friskt arbetsliv” och aktiv livsstil.

PRO – Tillgång till samtliga funktioner i Proaktify® och alla löpande uppdateringar av träningsprogram, recept och kostråd.

PREMIUM – Proaktify® BAS + 3 skräddarsydda träningsprogram skapade av våra tränare utifrån era behov och utmaningar. 

Recept i Proaktify
Moresco_mobil_600x1000

Moresco Projektledning

Vi har gett alla våra medarbetare Proaktify som en del i vårt strategiska friskvårdsarbete. Det är extra viktigt nu att inspirera till fysisk rörelse, god ergonomi bra kosthållning och välmående. Allt detta får vi med Proaktify.

//Mathias Jansson, VD

Calmar Stadshotell​

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och vi vill ge dem tillgång och förutsättningar till hälsofrämjande friskvård utan krav eller pekpinnar. 

//Åsa Måård, Hotellchef

Feelgood_ny_design_mobil_600x1000
Investera i friskvård - Proaktify

Lönsamt att investera i era medarbetares hälsa

Genom att investerar i era medarbetares hälsa och välmående så kan ni få en ROI på upp till 5 gånger varje investerad krona. Om era medarbetare rör sig mer fysiskt, äter bättre och sover bättre så kommer de kunna utföra sitt arbete med högre kvalité, vilket leder till både ni kommer tjäna på.