3 vinklar - Proaktify

Proaktify®

Proaktify® är en träning & hälsoapp där ni kan anpassa efter era behov och utmaningar. Ge inspiration till ett aktivt arbetslivs som leder till ökad hälsa och välmående för era medarbetare. 

Friskvård på hemmaplan

Det är allt fler medarbetare som jobbar hemifrån vilket innebär mindre fysisk rörelse i vardagen. Behovet av att skapa en hälsofrämjande vardag är större än någonsin för både vårt psykiska och fysiska välmående.

Proaktify® är fylld med verktyg för att inspirera och ge kunskap till en hälsosam och frisk vardag. Lyft fram fokus på hälsa och välmående hos era medarbetare med vår hjälp!

Jobba hemma

Vi anpassar Proaktify® efter era behov

Vilka fysiska och psykiska utmaningar ställs era medarbetare inför i sitt yrke? Med en skräddarsydd version av Proaktify® så tar vi fram anpassade träningsprogram, kostråd mm. efter de behov och utmaningar som finns på er arbetsplats. 

BAS, PRO eller PREMIUM

BAS – Ett handplockat urval av träningsprogram, recept och kostråd som inspirerar till ett “friskt arbetsliv” och aktiv livsstil.

PRO – Tillgång till samtliga funktioner i Proaktify® och alla löpande uppdateringar av träningsprogram, recept och kostråd.

PREMIUM – Proaktify® BAS + 3 skräddarsydda träningsprogram skapade av våra tränare utifrån era behov och utmaningar. 

Recept i Proaktify
Moresco_logo
enercon_en_logga
Team hälsoutmaning - Proaktify

Skapa större engagemang med välgörenhet

Koppla ihop er satsning på hälsa och välmående med ett gott ändamål. Era medarbetare kan genom att vara fysiskt aktiva, skapa ett mervärde både i och utanför er organisation. Låt varje utför aktivitet omsättas till välgörenhetskronor.

Fysisk aktivitet till alla

Vi skänker 3 kr vid varje ny prenumeration till Generation Pep. Pengarna går till deras arbete för att ge alla barn och ungdomar möjlighet till fysisk aktivitet i sitt liv.

Gå Svårt stöttar Generation Pep
Investera i friskvård - Proaktify

En investering som ger dubbel avkastning

Genom att investerar i era medarbetares hälsa och välmående så kan ni få en ROI på upp till 5 gånger varje investerad krona. Om era medarbetare rör sig mer fysiskt, äter bättre och sover bättre så kommer de kunna utföra sitt arbete med högre kvalité, vilket leder till både företag och medarbetare kommer tjäna på.