Från 476 kr/år*

Inspiration till fysisk aktivitet hos alla era medarbetare!

Ohälsa och sjukskrivningar på arbetsplatsen är dyrt för företaget och ett personligt lidande för berörda medarbetare kan vi alla hålla med om. Med Proaktify vill vi på ett enkelt sätt ge era medarbetare förutsättningar att kunna må bra varje dag. Med över 150+ träningsprogram, ergonomi, kostråd, hälsosamma recept och råd för en inre hälsa mm. så inspirerar vi till att skapa hälsosamma levnadsvanor för era medarbetare.

Beställ till alla medarbetare!

1-9 användare = 712 kr/st*

10-19 användare = 636 kr/st*

20-49 användare = 556 kr/st*

50+ användare = 476 kr/st*

*ex. moms 

Vi designar Proaktify efter era behov.

Vi skapar en skräddarsydd version av Proaktify med träningsprogram, kostråd och hälsoutmaningar helt anpassade för era behov. Vårt mål är att inspirera och stötta er utifrån era unika förutsättningar och behov. 

Moresco_mobil_600x1000

Moresco Projektledning

Vi har gett alla våra medarbetare Proaktify som en del i vårt strategiska friskvårdsarbete. Det är extra viktigt nu att inspirera till fysisk rörelse, god ergonomi bra kosthållning och välmående. Allt detta får vi i vår egen skräddarsydda version av Proaktify.

//Mathias Jansson, VD

Calmar Stadshotell​

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och vi vill ge dem tillgång och förutsättningar till hälsofrämjande friskvård utan krav eller pekpinnar.

//Åsa Måård, Hotellchef

Feelgood_ny_design_mobil_600x1000
Kontakta oss på Gå Svårt

Prova Proaktify på din arbetsplats under 30 dagar utan kostnad?