Från 476 kr/år*

Friskvård anpassad för era behov.

Att ohälsa och sjukskrivningar på arbetsplatsen är dyrt för företaget och ett personligt lidande för berörda medarbetare kan vi alla hålla med om. Med Proaktify vill vi på ett enkelt sätt ge era medarbetare förutsättningar att kunna må bra varje dag. Med över 150+ träningsprogram, ergonomi, kostråd, hälsosamma recept och råd för en inre hälsa mm. så inspirerar vi till att skapa hälsosamma levnadsvanor för era medarbetare.

Främja välmående på er arbetsplats!

Recept på god, enkel och hälsosam mat

Över 150+ träningspass för att matcha dina behov

Inre hälsa

Må bra på insidan med tips & råd från våra experter

Vi designar Proaktify efter era behov.

Om ni önskar så skapar vi en skräddarsydd lösning med träningsprogram, kostråd och hälsoutmaningar som är utformade att hjälpa er utifrån era förutsättningar och behov. Vi kan även skapa träningsprogram för varje medarbetares unika behov. Läs mer om Proaktify…

Pris 12 mån

1-9 användare = 712 kr/st*

10-19 användare = 636 kr/st*

20-49 användare = 556 kr/st*

50+ användare = 476 kr/st*

*ex. moms 

Moresco Projektledning

Vi har gett alla våra medarbetare Proaktify som en del i vårt strategiska friskvårdsarbete. Det är extra viktigt nu att inspirera till fysisk rörelse, god ergonomi bra kosthållning och välmående. Allt detta får vi i Proaktify.

//Mathias Jansson, VD

Till Moresco har vi skapat en lösning där  medarbetarna får inspiration att vara fysisk aktiva även när de jobbar hemma. Vi har även tagit fram träningsprogram till medarbetare som haft utmaning ar med smärta i axlar och rygg.

//Emil Isaksson

Moresco_mobil_600x1000

Calmar Stadshotell

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och vi vill ge dem tillgång och förutsättningar till hälsofrämjande friskvård utan krav eller pekpinnar.

//Åsa Måård, Hotellchef

Vi har även samarbetat med andra aktörer som hjälper Calmar Stadshotell i deras hälsoarbete. Camilla på Pilates of Sweden har designat pilatesträning för hemmabruk och Mia på Almroth Mind Coaching har bidragit med kunskap om självledarskap och goda rutiner.

//Emil Isaksson

Feelgood_ny_design_mobil_600x1000
Kontakta oss på Gå Svårt

Vill ni prova Proaktify utan kostnad i 30 dagar på din arbetsplats?