Hoppa till innehåll

Beställ Proaktify® till medarbetarna

Proaktify® är en träning och hälsoapp där vi kan anpassa innehållet efter era behov. Ge inspiration till ett aktivt arbetsliv som leder till ökad hälsa och välmående för era medarbetare. 

Man med vattenflaska

Beställ Proaktify® till ert företag

Proaktify® är en träning och hälsoapp där vi anpassar innehållet efter era behov och utmaningar. Ge inspiration till ett aktivt arbetslivs som leder till ökad hälsa och välmående för era medarbetare. 

En enkel plattform för hälsa och välmående!

Som arbetsgivare kan du på ett enkelt sätt ge dina medarbetare rätt förutsättningar att främja sin hälsa och välmående med Proaktify®. 

Proaktify® är en träning och hälsoapp fylld med verktyg för att inspirera och ge kunskap till både en hälsosam och frisk vardag. 

Jobba hemma

Vi anpassar Proaktify® efter era behov

Vilka fysiska och psykiska utmaningar möter era medarbetare i sin vardag? Med en skräddarsydd version av Proaktify® så anpassar vi träningsprogram, kostråd mm. för att stödja de behov och utmaningar som finns på er arbetsplats. 

BAS, PRO eller PREMIUM

Recept i Proaktify

BAS – Ett handplockat urval av träningsprogram, recept och kostråd som inspirerar till ett “friskt arbetsliv” och aktiv livsstil.

PRO – Tillgång till samtliga funktioner i Proaktify® och alla löpande uppdateringar av träningsprogram, recept och kostråd.

PREMIUM – Proaktify® BAS + 3 skräddarsydda träningsprogram skapade av våra tränare utifrån era behov och utmaningar. 

Recept i Proaktify
enercon_en_logga
Re-new
Moresco_logo
Logga Kalmar Stadshotell
enercon_en_logga
Moresco_logo
Re-new
Logga Kalmar Stadshotell
Team hälsoutmaning - Proaktify

Engagera alla dina medarbetare

Koppla ihop välmående med ett gott ändamål. Era medarbetare kan genom att vara fysiskt aktiva, skapa ett mervärde både i och utanför er organisation. Låt varje utför aktivitet omsättas till välgörenhetskronor. Ni väljer vart ni vill skänka pengar och vi ger er statistik på utfallet från er hälsoutmaning.

Gå Svårt stöttar Generation Pep

Vi stöttar Generation Pep

Vi skänker 3 kr för varje användare av Proaktify® till Generation Pep. Pengarna går till deras arbete för att ge alla barn och ungdomar i Sverige möjlighet till fysisk aktivitet i sitt liv.

Gå Svårt stöttar Generation Pep
Investera i friskvård - Proaktify

En investering som ger resultat direkt

Genom att investerar i era medarbetares hälsa och välmående så kan ni få en ROI på upp till 5 gånger varje investerad krona. Proaktify® inspirerar era medarbetare att röra sig mer, äta bättre och sova bra vilket gör att de kan utföra sitt arbete med högre kvalité.