Funktioner

I Proaktify får du över 150+ program som presenteras pedagogiskt med en video och tydliga instruktioner. Våra program är skapade för att fungera hemma, ute, på gymmet eller precis där du är just nu.

Recept - Proaktify

Sunda kostråd

Du får lättförtåliga kostråd framtagna för att hjälpa dig att nå dina uppsatta hälsomål. Vill du gå ner i vikt, eller skapa en livsstil som främjar välmående varje dag? 

Receptbank

Få inspiration till nya goda måltider med vår receptbank där du hittar goda recept som är hälsosamma och lättlagade. Våra recept är skapade av vårt fantastiska Team Proaktify.

Träningsprogram

Använd våra träningsprogram för dina olika fritidsaktiviteter. Discgolf, Racketsport, Skidåkning, Golf, Sportfiske, Simma, Löpning

Aktiv fritid

Använd våra träningsprogram för dina olika fritidsaktiviteter. Discgolf, Racketsport, Skidåkning, Golf, Sportfiske, Simma, Löpning

Hälsoutmaningar

Skapa goda vanor med våra fysiska, kostrelaterade och mentala utmaningar. Ladda ner och skriv ut dem som .pdf-filer.

Inre hälsa

Att må bra på insidan är en del i en hälsofrämjande livsstil. Vi ger dig verktyg, tips & råd för sömn, stresshantering och avslappning.

Friskt arbetsliv

Du får träningsprogram anpassade för ditt yrke samt råd om bra ergonomi för kontorsarbete.

Stretch & Rörlighet

Förbättra din rörlighet och kroppskontroll med över 120+ övningar för stretching och rörlighet.

Vardagsmotion

Trädgårdsarbete, hushållssysslor, gå ut med hunden och plocka upp leksaker räknas också som rörelse.

Hoppa & Lek

Fysisk rörelse är viktigt för barn. Våra program inspirerar till styrka, koordination, balans och kondition.

Tatiana Brewelius El-Tahan använder Gå Svårt

Proaktify är enkel att använda och har ett tydligt upplägg. Finns något för alla oavsett om man vill träna hemma eller på gym. Det jag tycker är bäst är att det finns träning för olika muskelgrupper med olika redskap. Jag kan gå till gymmet och inte känna mig som en förvirrad nybörjare. Appen stöttar mig hela vägen. 

Tatiana Brewelius El-Tahan

Mohamad Hamid använder Gå Svårt

Jag kan verkligen rekommendera Proaktify till alla. Här finns allt du kan tänka dig, från kostråd och färdiga träningspass till kontorsträning och vardagsträning. Den har bra instruktionsvideos som på ett enkelt sätt visar hur man gör övningarna rätt och en Bootcamp som gör att man snabbt kommer igång med träningsrutiner på ett roligt sätt!

Mohmad Hamid

Byggd på ExorLive

Proaktify är byggd på ExorLive’s plattform vilket gör att vi kan ge dig en GDPR säker produkt som är CE-märkt. Du kan också söka bland 8000 övningar till din träning.