Effektiva träningsprogram

Välj bland 150+ effektiva träningsprogram. Alla övningar presenteras pedagogiskt med video och instruktioner. Du kan med fördel utföra de flesta programmen hemma utan några redskap. 

Kostråd utan pekpinnar

Du får lättförtåliga kostråd framtagna för att hjälpa dig att nå dina uppsatta hälsomål. Vill du gå ner i vikt, eller skapa en livsstil som främjar välmående varje dag? 

Bootcamp

Kom i form på 4 veckor med vår Bootcamp som du kan genomföra hemma eller utomhus. Starta igång när det passar dig och anpassa din nivå.

Goda recept för vardagen

Använd våra goda recept för frukost, mellanmål och huvudrätter. Recepten är hälsosamma och enkelt presenterade så att de passar din vardag.

Hälsoutmaningar

Med hjälp av våra hälsoutmaningar skapar du nya goda vanor. Välj bland fysiska utmaningar, kostrelaterade utmaningar och mentala utmaningar.

Inre hälsa

Att må bra på insidan är en del i en hälsofrämjande livsstil. Vi ger dig verktyg, tips & råd för sömn, stresshantering och avslappning.

Aktiv fritid

Vi har skapat träningsprogram för dina olika fritidsaktiviteter. Så som Discgolf, Racketsport, Skidåkning, Golf, Sportfiske, Simma, Löpning

Friskt arbetsliv

Du får träningsprogram anpassade för ditt yrke samt råd om bra ergonomi för kontorsarbete.

Stretching & Rörlighet

Förbättra din rörlighet och kroppskontroll med över 120+ övningar för stretching och rörlighet.

Vardagsmotion

Dagliga rörelser så som trädgårdsarbete, hushållssysslor, gå ut med hunden och plocka upp leksaker räknas allt till en fysisk livsstil.

Hoppa & Lek

Daglig fysisk rörelse är viktigt för våra barn. Testa våra program som inspirerar till att träna upp koordination, balans, styrka och kondition.

Tatiana Brewelius El-Tahan använder Gå Svårt

Proaktify är enkel att använda och har ett tydligt upplägg. Finns något för alla oavsett om man vill träna hemma eller på gym. Det jag tycker är bäst är att det finns träning för olika muskelgrupper med olika redskap. Jag kan gå till gymmet och inte känna mig som en förvirrad nybörjare. Appen stöttar mig hela vägen. 

Tatiana Brewelius El-Tahan

Mohamad Hamid använder Gå Svårt

Jag kan verkligen rekommendera Proaktify till alla. Här finns allt du kan tänka dig, från kostråd och färdiga träningspass till kontorsträning och vardagsträning. Den har bra instruktionsvideos som på ett enkelt sätt visar hur man gör övningarna rätt och en Bootcamp som gör att man snabbt kommer igång med träningsrutiner på ett roligt sätt!

Mohmad Hamid

Powered by ExorLive

Vi har byggt Proaktify på ExorLive’s plattform vilket gör att vi kan ge dig en GDPR säker produkt som är CE-märkt. Du kan också söka bland 8000 övningar till din träning. 

Ladda ner appen ExorLive Go från Appstore eller Playbutiken och kom snabbt igång med Proaktify.