Hoppa till innehåll

Frågor och Svar

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Valj-anvandarnamn_600x1000.pngEfter att du har beställt en prenumeration så kommer du inom 48 timmar att få ett mail av oss till den E-postadress som du uppgav vid din beställning.

I mailet så klickar du på den stora knappen “Aktivera ditt konto”.

Nu öppnas sidan du ser här bredvid på din mobil. Din E-post är alltid förvald som användarnamn. Du kan även välja ett eget användarnamn.

Klicka på NÄSTA.

I sista steget så väljer du ett lösenord innan du trycker på LOGIN.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Losenord_600x1000.png

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Exorlive_Go_App_600x1000.png

Genom att ladda ner ExorLive Go från AppStore eller Google Play till din mobil eller surfplatta så kan du enkelt och lätt använda dig av Proaktify®.

Du använder ditt användarnamn och lösenord som du valde när du aktiverade ditt konto.

TÄNK PÅ! Du kan även använda Proaktify® som en webbapplikation i din mobil eller surfplatta

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Glomt-losenord_600x1000.png

Om du har glömt ditt lösenord så kan du återställa det och få ett nytt genom att klicka på “Glömt lösenord?” Du får nu ett mejl med avsändare ExorLive till den E-post som du angav vid beställningen. Klicka på länken i det mailet och välj ett nytt lösenord.

Nu kan du på nytt logga in i Proaktify®.

Ja du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att beställa Proaktify®. Det är godkänt att köpa webbaserade produkter med sitt friskvårdsbidrag vilket är fantastiskt bra.

Läs mer…

Proaktify finns idag endast på svenska. Om du har valt ett annat språk så behöver du byta tillbaka till svenska för att kunna se allt innehåll.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Mig_Minprofil_600x1000.png

Börja med att trycka på “Mig” nere i högra hörnet på hemskärmen. Klicka sedan på “Mina personliga detaljer” högst upp på sidan.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Profil_600x1000.png

Klicka på “Profil” och scrolla ner till botten av sidan.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Byt-sprak_600x1000.png

Klicka på “Språk” och scrolla till Svenska och klicka sedan på knappen “UPPDATERA”.

Nu har du bytt språk och kan hitta allt innehåll under “UPPTÄCK”.

Bilden visar markering av UPPTÄCK

Tryck på “Upptäck” längst ner på startskärm en så kommer du till en meny med alla funktioner i Proaktify®.

Högst upp i menyn hittar du våra “Träningsprogram” uppdelade under olika kategorier.

 

Idag erbjuder vi prenumerationer som löper i 6 eller 12 månader. När din prenumeration löper ut i tid så behöver du göra en förnyelse för att fortsatt få tillgång till Proaktify®.

Beställ din prenumeration i vår webbutik

Har du kollat i din mapp för skräppost? Det är möjligt att vårt mail har landat där. Om det gjort det kan du med fördel lägga till vår adress i din lista över “safe senders” så att du får våra framtida mail.

Hittar du inte vårt mejl i din skräppost, maila oss på info@proaktify.com så
hjälper vi dig att komma igång!

Om du har beställt en prenumeration så kommer den att avslutas automatiskt när tiden går ut. Vi har inga automatiska bindningstider som låser fast dig.

Du behöver däremot göra ett aktivt val för att förnya din prenumeration. Genom att beställa en ny prenumeration så förlänger vi din nuvarande prenumeration.

I “MITT BIBLIOTEK” så kan du se alla dina favoritmarkerade övningar och träningsprogram samt dina aktiva träningsplaner. Du hittar “MITT BIBLIOTEK” under “MIG” på hemskärmen. Mitt bibliotek