Hoppa till innehåll

Proaktify® Ambassadör

Vi söker efter ambassadörer som delar vår vision att inspirera människor till att skapa en livsstil som främjar en hälsosam och frisk vardag hos våra användare.

Inspiration till glädje med Proaktify®

Proaktify® Ambassadör

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad genom att engagera, aktivera och inspirera utan pekpinnar, skam eller skuld. Genom att du delar med dig av hur du använder Proaktify® till dina följare så kan vi hjälpa fler människor.

Vi söker ambassadörer som delar vår vision att inspirera människor till  en livsstil som främjar hälsa och välmående.

Samarbeta med oss

Vi jobbar med långsiktiga samarbeten ihop med våra ambassadörer där vi tillsammans jobbar för ett mer hälsosamt Sverige. Det som är viktigt för oss är att det du publicerar är intressant och underhållande, inte hur länge du varit igång med din blogg, Instagram eller träning. Här är några av de aktiviteter som vi kontinuerligt har ihop;

  • Du får en löpande prenumeration av Proaktify® 
  • Du har möjlighet att testa våra nyheter innan de lanseras till vår användare
  • Du får en rabattkod som ger dina vänner och följare 10% rabatt
  • Uppskattade Giveaway-tävlingar som hjälper till att driva trafik. Dina följare får möjlighet att testa Proaktify® gratis samtidigt som det lockar fler följare till dig
  • Möjlighet för dig att få en ersättning på 30%* av värdet från alla beställningar du genererar med din “rabattkod”

*Skatteverkets regler gäller för att få ersättning.

Träningsprogram till dina följare!

Som ambassadör av Proaktify® så ger vi dig möjligheten att skapa exklusiva träningsprogram som dina följare får när de beställer Proaktify® av dig. Detta ger ett stort mervärde till dina följare.  

Bli ambassadör - Proaktify

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad genom att engagera, aktivera och inspirera utan pekpinnar, skam eller skuld.