Hoppa till innehåll
Rosa månad i Proaktify

Rosa månad i Proaktify®

Nu har vi en rosa månad i Proaktify® för att uppmärksamma bröstcancer som är den vanligast formen av cancer bland kvinnor. Varje år får 9000 kvinnor diagnosen bröstcancer i Sverige. Med hjälp av skickliga forskare och duktiga läkare så överlever idag 8 av 10 kvinnor som får bröstcancer. 

Minst en tredjedel av all cancer kan vi förebygga med hälsosamma levnadsvanor. Det vill säga att genom en god hälsosam kosthållning och regelbunden fysisk aktivitet kan du själv minska risken att drabbas av cancer.

Med Proaktify® så vill vi varje dag ge dig hjälp och inspiration att skapa en hälsofrämjande livsstil. 

Att ta hand om sig själv och göra medvetna val varje dag kan vara svårt när vardagens alla måsten och utmaningar dyker upp. Med Proaktify så vill vi ge dig ett hälsoverktyg som hjälper dig med tips kring träning, kosthållning, inre hälsa, vardagsmotion mm.

Nu under oktober så lanserar vi en ny del som är nära kopplat till Bröstcancer med övningar som kan hjälpa dig som genomgått bröstkirurgi.

Vi vill samtidigt inspirera så många som möjligt till daglig fysisk aktivitet. Därför vill vi att du deltar och sprider vår utmaning att vara fysiskt aktiv varje dag under hela oktober.

Ladda ner vår utmaning som pdf. och dela ut till familj, vänner och kollegor.

Varje steg räknas!

Emil Isaksson grundare av Gå Svårt

Emil Isaksson

VD Medveten Livsstil